Uutiset

Poliisilta lisätietoa Sastamalassa tapahtuneesta törkeästä pahoinpitelystä

Poliisilta lisätietoa Sastamalassa tapahtuneesta törkeästä pahoinpitelystä

Poliisi on jatkanut Sastamalassa Uudenvuodenpäivänä tapahtuneen törkeän pahoinpitelyn tutkintaa. Asiassa on kuultu siihen liittyviä henkilöitä ja tutkinnassa on selvinnyt, että Sastamalan Pehulassa sijaitsevassa yksityisasunnossa nuorehko mies ampui pienikaliberisella käsiaseella toista miestä jalkaan. Miehet tunsivat toisensa entuudestaan. Vamma ei ollut hengenvaarallinen eikä ole vaatinut ainakaan toistaiseksi suurempia hoitotoimenpiteitä. Tekijä on kuulustelussaan myöntänyt teon eikä hän ole enää kiinniotettuna. Tapahtuma on johtunut todennäköisesti väärinkäsityksestä.

Poliisilla ei ole asiasta enempää tiedotettavaa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>