Uutiset

Tampereen Takahuhdin alueella useita automurtoja - poliisi kaipaa vihjeitä

Tampereen Takahuhdin alueella useita automurtoja - poliisi kaipaa vihjeitä

Poliisin tietoon tuli tiistaina puolenyön jälkeen useampi automurto Tampereen Takahuhdin alueelta. Ajoneuvoissa oli pengottu paikkoja ja anastettu erilaista irtainta omaisuutta. Varkaan matkaan lähti mm. kojelautakamera, taskulamppu, aurinkolasit, navigaattori, työkaluja ja nahkahanskat. Poliisipartio suoritti rikospaikkatutkinnan ja kirjasi rikosilmoituksen varkaudesta. Rikoksesta epäiltyä henkilöä ei tavattu, mutta tutkinnassa edistyttiin jo yön aikana. Vihjeitä ja havaintoja Takahuhti-Hakametsä-Ristinarkku-alueella liikkuneesta epäillystä voi ilmoittaa numeroon 0800 90022.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>