Uutiset

Tapparalle AHL- ja KHL-kokemusta omaava raamikas tšekkipuolustaja

Tapparalle AHL- ja KHL-kokemusta omaava raamikas tšekkipuolustaja

Tappara tiedottaa tehneensä loppukauden kattavan sopimuksen 28-vuotiaan tšekkipuolustajan Adam Polášekin kanssa. 190-senttinen ja 90-kiloinen Polášek siirtyy Tampereelle kotimaansa liigan HC Sparta Prahasta, jossa on alkukauden 34 ottelussa tehnyt tehopisteet 3+12.

Tšekin liigan lisäksi Polášek on pelannut kolme kautta KHL:ssä, jossa kaudella 2018-19 teki Neftehimik Nižnekamskin joukkueessa 26 tehopistettä 58 ottelussa. Hänellä on kokemusta myös Pohjois-Amerikan kaukaloista niin AHL:ssa kuin juniorisarjassakin. Myös maajoukkuekokemusta löytyy runsaasti aina MM- ja olympiakisoja (2018) myöten.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>