Uutiset

Ryöstäjien tie päättyi piikkimattoon Lempäälässä

today9.1.2020

share close

Poliisi sai ilmoituksen puolenyön jälkeen viime yönä, että Lempäälässä murtaudutaan huoltoasemalle. Hetken kuluttua tuli uusi ilmoitus, että paikalta poistui kaksi miestä henkilöautolla Pirkkalan suuntaan. Yhtä partiota vastaan tuli Vanhalla Rantatiellä henkilöauto ja partio päätti tarkastaa sen. Henkilöauto lähti kuitenkin pakenemaan kohti Pirkkalaa. Auto ajoi piikkimattoon Vanhalla Rantatiellä.

Autosta otettiin kiinni kaksi 80-luvulla syntynyttä miestä. Autosta löytyi huoltamolta anastettua omaisuutta. Pakoyrityksen aikana auton kuljettaja käytti huomattavaa ylinopeutta. Miehiä epäillään varkaudesta ja auton kuljettajaa lisäksi törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kirjoittaja: Valtteri Makkonen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%