Uutiset

Ryöstäjien tie päättyi piikkimattoon Lempäälässä

Ryöstäjien tie päättyi piikkimattoon Lempäälässä

Poliisi sai ilmoituksen puolenyön jälkeen viime yönä, että Lempäälässä murtaudutaan huoltoasemalle. Hetken kuluttua tuli uusi ilmoitus, että paikalta poistui kaksi miestä henkilöautolla Pirkkalan suuntaan. Yhtä partiota vastaan tuli Vanhalla Rantatiellä henkilöauto ja partio päätti tarkastaa sen. Henkilöauto lähti kuitenkin pakenemaan kohti Pirkkalaa. Auto ajoi piikkimattoon Vanhalla Rantatiellä.

Autosta otettiin kiinni kaksi 80-luvulla syntynyttä miestä. Autosta löytyi huoltamolta anastettua omaisuutta. Pakoyrityksen aikana auton kuljettaja käytti huomattavaa ylinopeutta. Miehiä epäillään varkaudesta ja auton kuljettajaa lisäksi törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>