Uutiset

Tampereen Petsamossa pysäköintijärjestelyt muuttuvat – jatkossa edellytetään pysäköintitunnusta tai pysäköintikiekkoa

today9.1.2020

share close

Pysäköintijärjestelyt muuttuvat tammikuun aikana Tampereella Petsamon itäosassa. Keskustan asukas- ja yrityspysäköintijärjestelmää laajennetaan Petsamon itäosaan yhdyskuntalautakunnan 12.11.2019 tekemän päätöksen mukaisesti. Liikennemerkkien asennustyöt aloitetaan tänään.

Petsamon itäosassa kadunvarsipysäköinnissä edellytetään jatkossa pysäköintitunnusta tai pysäköintikiekon käyttöä arkisin kello 8−16. Muina aikoina pysäköinti on jatkossakin vapaata. Petsamon pysäköintimuutoksilla pyritään vähentämään tarpeetonta autoilua Petsamon alueella ja siten parantamaan alueen liikenneturvallisuutta ja viihtyisyyttä.

Alueella asuvat henkilöt ja toimivat yritykset ja yhteisöt voivat lunastaa käyttöönsä maksullisen pysäköintiluvan, joka oikeuttaa pysäköimään ilman aikarajoitusta paikoille, joissa pysäköinti on sallittu pysäköintitunnuksella. Asukaspysäköintiluvan voi lunastaa 1−12 kuukaudeksi kerrallaan. Petsamossa asukaspysäköintilupa maksaa 10 euroa kuukaudessa tai 105 euroa vuodessa. Yrityspysäköintiluvan voi hankkia 12 kuukaudeksi kerrallaan ja sen hinta on 245 € vuodessa.

Pysäköintilupaa haetaan osoitteessa . Pysäköintiluvan voi hankkia myös Frenckellin palvelupisteeltä osoitteessa Frenckellinaukio 2B.

Kirjoittaja: Valtteri Makkonen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%