Uutiset

Kortitta ja huumeissa. Taas.

Kortitta ja huumeissa. Taas.

Poliisipartio pysäytti maanantain puolella klo 00.48 vt 3:llä Ylöjärvellä Metsäkylän kohdalla henkilöauton, jota ajoi 1990-luvulla syntynyt ajo-oikeudeton mies. Kiinnijääminen kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta oli 9. kerta vuoden sisään. Kuljettajan alkometripuhallus jäi alle rangaistavuuden rajan, mutta miehen epäillään olleen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Hänet vietiin verikokeisiin rattijuopumus- ja huumausaineen käyttörikosepäilyn takia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>