Uutiset

Poliisi tutkii maanantaisia tulipaloja Lempäälässä – toisen syyksi epäillään kannabiskasvattamoa, toisessa tuhoutui puukerrostalo

Poliisi tutkii maanantaisia tulipaloja Lempäälässä – toisen syyksi epäillään kannabiskasvattamoa, toisessa tuhoutui puukerrostalo

Sisä-Suomen poliisi tutkii kahta eri 13.1 syttynyttä tulipaloa Lempäälässä. Palopaikoilla on etäisyyttä noin kilometri. Ensimmäisestä palosta hälytys tuli klo 00.40 Syrjätieltä. Paikalla oli useita pelastuksen yksiköitä sekä poliisi. Palonsyyntutkinnassa ilmeni melko nopeasti, että tulipalon epäillään syttyneen laittomasta huumausaineiden kasvatukseen käytetystä sähkötekniikasta.

Palossa täysin tuhoutuneesta omakotitalossa löytyi suuri kannabiskasvattamo. Poliisi tutkii asiassa törkeää huumausainerikosta ja yleisvaaran tuottamusta. Poliisi on ottanut tapaukseen liittyen kiinni 80-luvulla syntyneen miehen. Talo oli palohetkellä vuokrattuna.

Toinen paloista syttyi Lempäälän Monttutiellä klo 06.30 aikaan noin kilometrin päästä Syrjätien palopaikasta. Paikalle lähti osa Syrjätiellä sammutustöissä vielä olleista pelastuslaitoksen yksiköistä sekä poliisi. Kolmekerroksinen puurakennus tuhoutui palossa pahoin. Monttutien tulipaloa on syytä epäillä tahallaan sytytetyksi. Poliisi on ottanut kiinni yhden henkilön rikoksesta epäiltynä. Poliisi tutkii tapauksessa tuhotyö-rikosta.

Huolimatta lyhyestä etäisyydestä palojen välillä ja läheisestä ajankohdasta syttymiselle, poliisi ei tässä vaiheessa epäile palojen liittyvän toisiinsa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>