Uutiset

Sastamalaan avataan kevään aikana Tatu ja Patu -pakohuone

today15.1.2020

share close

Tatun ja Patun maailma herää eloon Sastamalassa keväällä 2020 kun Pakenemaan aukeaa uusi pakohuone. Uusi pakohuone tulee sijoittumaan Tatun ja Patun verstaalle ja tarjoaa kävijöille sukelluksen Outolan maailmaan ratkoen teemaan sopivia tehtäviä.

Pakenemassa Tampereentiellä Sastamalassa aukeaa kevään 2020 aikana uusi pakohuone. Uudenlainen elämys sijoittuu Tatun ja Patun hullunkuriseen maailmaan. Huoneen suunnittelu on tehty yhteistyössä Tatu ja Patu kirjailijoiden, Aino Havukaisen ja Sami Toivosen kanssa. Mittava suunnittelu ja rakennusprojekti on ollut käynnissä jo lähes vuoden. Huone tuo eloon Tatun ja Patun villejä keksintöjä yhdistettynä pakohuone kokemukseen.

Pakohuone sijoittuu Tatun ja Patun verstaaseen. Aktiivinen Outolan kaksikko ei ole levännyt ja he ovatkin muokanneet vanhoja keksintöjään, sekä luoneet kokonaan uusia. Pakohuoneessa vierailevalla ryhmällä on 60 minuuttia aikaa auttaa Tatua ja Patua heidän uusimman kojeensa kanssa. “Pakohuoneissa ei yleisestikään pakosti tarvita pohjatietoa mistään aiheesta mutta tässä huoneessa kyllä saa vähän etua, jos kirjat ovat tuttuja” Pakeneman toimitusjohtaja Mikko Viitamaa paljastaa.

Uudesta pakohuoneesta on mahdollista valita suoritettavaksi joko koko perheen versio tai kokeneillekin pakohuonepelaajille soveltuva haastavampi versio. Huone on jo Pakeneman neljäs pakohuone ja siinä onkin tunnollisesti otettu oppeja edellisistä huoneista vieden pakohuonekokemusta uudelle tasolle.

 

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%