Uutiset

Sastamalaan avataan kevään aikana Tatu ja Patu -pakohuone

Sastamalaan avataan kevään aikana Tatu ja Patu -pakohuone

Tatun ja Patun maailma herää eloon Sastamalassa keväällä 2020 kun Pakenemaan aukeaa uusi pakohuone. Uusi pakohuone tulee sijoittumaan Tatun ja Patun verstaalle ja tarjoaa kävijöille sukelluksen Outolan maailmaan ratkoen teemaan sopivia tehtäviä.

Pakenemassa Tampereentiellä Sastamalassa aukeaa kevään 2020 aikana uusi pakohuone. Uudenlainen elämys sijoittuu Tatun ja Patun hullunkuriseen maailmaan. Huoneen suunnittelu on tehty yhteistyössä Tatu ja Patu kirjailijoiden, Aino Havukaisen ja Sami Toivosen kanssa. Mittava suunnittelu ja rakennusprojekti on ollut käynnissä jo lähes vuoden. Huone tuo eloon Tatun ja Patun villejä keksintöjä yhdistettynä pakohuone kokemukseen.

Pakohuone sijoittuu Tatun ja Patun verstaaseen. Aktiivinen Outolan kaksikko ei ole levännyt ja he ovatkin muokanneet vanhoja keksintöjään, sekä luoneet kokonaan uusia. Pakohuoneessa vierailevalla ryhmällä on 60 minuuttia aikaa auttaa Tatua ja Patua heidän uusimman kojeensa kanssa. “Pakohuoneissa ei yleisestikään pakosti tarvita pohjatietoa mistään aiheesta mutta tässä huoneessa kyllä saa vähän etua, jos kirjat ovat tuttuja” Pakeneman toimitusjohtaja Mikko Viitamaa paljastaa.

Uudesta pakohuoneesta on mahdollista valita suoritettavaksi joko koko perheen versio tai kokeneillekin pakohuonepelaajille soveltuva haastavampi versio. Huone on jo Pakeneman neljäs pakohuone ja siinä onkin tunnollisesti otettu oppeja edellisistä huoneista vieden pakohuonekokemusta uudelle tasolle.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>