Uutiset

Tampereen Messujen talousvaikutus oli viime vuonna yli 30 miljoonaa euroa

Tampereen Messujen talousvaikutus oli viime vuonna yli 30 miljoonaa euroa

Kuva: Otto Vainio[/caption]

Tampereen Messut -konsernilla ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy:llä oli hyvä tapahtumavuosi 2019. Tampereen Messut järjesti viime vuonna 17 messutapahtumaa ja tytäryhtiö Finland Events toteutti lähes 30 tapahtumaa joista, valtaosa oli yritystapahtumia ja osa avoimia yleisötapahtumia. Messut tuottivat yhteensä viime vuoden aikana Tampereen seudulle 30,3 miljoonan euron tulojen lisäyksen.

Vuonna 2019 tehtiin myös Tampereen Messujen yksittäisen messutapahtuman uusi kävijäennätys, kun Suomen Kädentaidot -messuilla vieraili kolmen päivän aikana 55 436 kävijää. Vuosi 2020 tuo Tampereelle uusia tapahtumia sekä messukeskuksen ravintolapalveluita pyörittätävä Finnresta saa uuden 168-paikkaisen ravintolan A- ja E-hallien väliin. Tampereen Messut osti 1.1.2020 Suomen Tapahtumatuotannon, joka sulautui osaksi Finland Events -tapahtumatoimistoa. Yrityskaupan myötä konsernin yritystapahtumien määrä kasvaa merkittävästi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>