Hitlerin roolin TTT:ssa tekevä Seela Sella: "tämä on minulle enemmän kuin näytelmä"

Seela Sella nousee 19.2. Eino Salmelaisen näyttämölle Hitlerin roolissa.

Seela Sella näyttelee Adolf Hitleriä uutuusteoksessa Hitler ja Blondi, vastanäyttelijänään Verneri Lilja. 83-vuotiaan juutalaisen naisen roolivalinnaksi Hitlerin hahmo voi näyttäytyä yllättävänä, mutta juuri tämän työn Sella tahtoi ennen muuta tehdä. Omien kokemusten lisäksi Seela Sellan edesmenneen Elis-miehen kokemukset näyttelevät halussa käsitellä aihepiiriä  merkittävää roolia.

Seela Sella Hitlerin roolissa.

Näytelmän käsikirjoitus ja ohjaus on Michael Baranin ja kantaesitys 19.2. TTT:ssä. Syksyllä 2020 teos nähdään myös Kansallisteatterissa. Hitler ja Blondi toteutetaan TTT:n ja Suomen Kansallisteatterin yhteistyönä.

Seela Sella kertoo haastattelussamme, miksi roolivalinta ja tämä aihepiiri on hänelle omantunnon kysymys:

 

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>