Uutiset

Mänttä-Vilppulassa on suunnitteilla valtava kiinteistöhanke uudistettavan pienlentokentän ympärille

Mänttä-Vilppulassa on suunnitteilla valtava kiinteistöhanke uudistettavan pienlentokentän ympärille

Mänttä-Vilppulan Sassin alueelle sijoittuva laaja kiinteistökehityshanke on edennyt. Alueelle on tarkoitus rakentaa uutta, ekologista yritystoimintaa ja asumiskonsepteja, luoda laadukkaita liiketoiminta- ja matkailupalveluita sekä vahvistaa uudistettavan pienlentokentän toimintaa.

Hanke on ison mittakaavan piristysruiske paikallisesti ja alueellisesti. ”Paikallistaloudellisesti hanke on mittava. Sillä tulee olemaan erittäin suuri positiivinen vaikutus koko lähialueen talouselämään ja palvelutarjontaan. Mahdollisuudet hankkeessa ovat suuret.”, kertoo kaupunginjohtaja Markus Auvinen.

Rakentamisen suunnitellaan käynnistyvän kesällä 2020 ja kestävän 5-6 vuotta. Hankkeen toteuttaa mänttävilppulalainen Lakeside Airpark Finland Oy ja sen rahoittaa italialaisen Osanna Group SRL:n suomalainen tytäryhtiö Osanna ACI Finland Oy. Investoinnin kokonaisbudjetti on 250 miljoonaa euroa. Hankkeen valtavasta koosta kertoo se, että myös Tampereen Ratikan alkuperäinen kustannusarvio oli 250 miljoonaa euroa.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>