Uutiset

Mänttä-Vilppulassa on suunnitteilla valtava kiinteistöhanke uudistettavan pienlentokentän ympärille

today16.1.2020

share close

Mänttä-Vilppulan Sassin alueelle sijoittuva laaja kiinteistökehityshanke on edennyt. Alueelle on tarkoitus rakentaa uutta, ekologista yritystoimintaa ja asumiskonsepteja, luoda laadukkaita liiketoiminta- ja matkailupalveluita sekä vahvistaa uudistettavan pienlentokentän toimintaa.

Hanke on ison mittakaavan piristysruiske paikallisesti ja alueellisesti. ”Paikallistaloudellisesti hanke on mittava. Sillä tulee olemaan erittäin suuri positiivinen vaikutus koko lähialueen talouselämään ja palvelutarjontaan. Mahdollisuudet hankkeessa ovat suuret.”, kertoo kaupunginjohtaja Markus Auvinen.

Rakentamisen suunnitellaan käynnistyvän kesällä 2020 ja kestävän 5-6 vuotta. Hankkeen toteuttaa mänttävilppulalainen Lakeside Airpark Finland Oy ja sen rahoittaa italialaisen Osanna Group SRL:n suomalainen tytäryhtiö Osanna ACI Finland Oy. Investoinnin kokonaisbudjetti on 250 miljoonaa euroa. Hankkeen valtavasta koosta kertoo se, että myös Tampereen Ratikan alkuperäinen kustannusarvio oli 250 miljoonaa euroa.

 

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%