Uutiset

Tampereella otetaan syksyllä esi- ja perusopetuksessa käyttöön Wilma-järjestelmä

Tampereella otetaan syksyllä esi- ja perusopetuksessa käyttöön Wilma-järjestelmä

Tampereen kaupunki on kilpailuttanut esi- ja perusopetuksessa käytettävän oppilashallintojärjestelmän. Kilpailutuksessa uudeksi oppilashallintojärjestelmäksi valittiin Visma Enterprise Oy:n Wilma-järjestelmä. Wilma otetaan käyttöön Tampereella syyslukukauden 2020 alussa. Nykyisin käytössä olevasta Helmi-järjestelmästä luovutaan kevätlukukauden 2020 päättyessä, mutta Helmeä käytetään normaaliin tapaan vielä tämän kevätlukukauden ajan. Tampereen kaupunki tiedottaa huoltajille Wilman käyttöönoton etenemisestä tarkemmin tämän kevään aikana.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>