Uutiset

Tampereella otetaan syksyllä esi- ja perusopetuksessa käyttöön Wilma-järjestelmä

Tampereella otetaan syksyllä esi- ja perusopetuksessa käyttöön Wilma-järjestelmä

Tampereen kaupunki on kilpailuttanut esi- ja perusopetuksessa käytettävän oppilashallintojärjestelmän. Kilpailutuksessa uudeksi oppilashallintojärjestelmäksi valittiin Visma Enterprise Oy:n Wilma-järjestelmä. Wilma otetaan käyttöön Tampereella syyslukukauden 2020 alussa. Nykyisin käytössä olevasta Helmi-järjestelmästä luovutaan kevätlukukauden 2020 päättyessä, mutta Helmeä käytetään normaaliin tapaan vielä tämän kevätlukukauden ajan. Tampereen kaupunki tiedottaa huoltajille Wilman käyttöönoton etenemisestä tarkemmin tämän kevään aikana.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>