Uutiset

Kangasala sai uuden tapahtumakoordinaattorin Flow festivaaleilta

Kangasala sai uuden tapahtumakoordinaattorin Flow festivaaleilta

Kulttuurituottaja Isabella Rossi on Kangasalan kaupungin uusi tapahtumakoordinaattori. Asiasta kertoo Sydän-Hämeen lehti.

Rossi siirtyy tehtävään Flow Festivalin tuotantopäällikön paikalta ja aloittaa työnsä Kangasalla maaliskuun alussa. Aiemmin hän on työskennellyt Helsingin Leijona Oy:n konseptoiman Tuomaan markkinoiden vastaavana tuottajana ja Torikortteleiden projektituottajana.

Kaupungin mukaan valinnan perusteena ovat koulutus, laaja-alainen tapahtuma-alan työkokemus, haastattelussa saatu vaikutelma sekä henkilökohtaiset ominaisuudet. Rossilla on monipuolista kokemusta erilaisten tapahtumien järjestämisestä ja kehittämisestä sekä ammattiosaamista markkinoinnissa ja viestinnässä.

Tehtävää haki määräaikaan mennessä 113 hakijaa, joista videohaastatteluun kutsuttiin 14 ja jatkohaastatteluihin kuusi hakijaa.

Eri sidosryhmien kanssa aktiivisesti työskentelevän tapahtumakoordinaattorin työnkuvana on ideoida ja luoda puitteita uusille tapahtumille sekä kehittää olemassa olevia tapahtumia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>