Uutiset

Poliisilla viikonloppuna kiireitä

Poliisilla viikonloppuna kiireitä

Poliisi joutui puuttumaan viikonlopun liikenteessä kuljettajien ajokuntoon Sastamalassa ja Ylöjärvellä. Lauantai-iltana poliisi pysäytti Ylöjärvellä Lahdenvainionkadulla henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen promillet. Poliisi otti kuljettajan ajokortin kuivumaan. Sastamalassa varhain sunnuntain puolella pysäytettiin Sastamalankadulla henkilöauto liikennetarkastusta varten. Autoa kuljettaneelle miehelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Kuljettajalla ei ollut henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa B-luokan ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>