Uutiset

Ikaalinen aloittaa yt:t koskien koko henkilöstöä

Ikaalinen aloittaa yt:t koskien koko henkilöstöä

Ikaalisten kaupunki tähtää neljän miljoonan euron säästöihin seuraavan neljän vuoden aikana. Kaupunginhallitus päätti eilen aloittaa yt-neuvottelut koko henkilökuntaa koskien. Syynä on kaupungin rankka alijäämä viime ja toissavuodelta. Kaikkiaan kaupungilla on noin 600 työntekijää, joista n 400 kokoaikaisia. Säästötavoitteet jouduttiin asettamaan parin edellisen vuoden alijäämän vuoksi. Viime vuosi lisäsi arvioiden mukaan noin 2,6 miljoonalla eurolla Ikaalisten alijäämää.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>