Uutiset

Henkilöauto törmäsi kahteen rekkaan Virroilla - kuljettaja saatiin ulos vasta pelastuslaitoksen työkalujen avulla

Henkilöauto törmäsi kahteen rekkaan Virroilla - kuljettaja saatiin ulos vasta pelastuslaitoksen työkalujen avulla

Virroilla tiellä 68 sattui maanantaina onnettomuus, jossa henkilöauto törmäsi kahteen vastaan tulleeseen kuorma-autoon, ajautuen siitä ojaan. Henkilöautossa oli sisällä ainoastaan kuljettaja, joka saatiin ulos vasta pelastuslaitoksen"hydraulisia työvälineitä" avuksi käyttäen. Kuljettaja siirrettiin Killinkoskentien tapahtumapaikalla ensihoitoyksikköön, jossa hänen vointinsa tarkistettiin, ja tämän jälkeen henkilöauton kuljettaja vietiin hoitolaitokseen. Tie oli pelastusoperaation ajan suljettuna, mutta nyt liikenne kulkee jo normaalisti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>