Uutiset

Kortittomat lähteneet liikkeelle porukalla

today27.1.2020

share close

Poliisilla oli viikonloppuna todella paljon kortittomia asiakkaita

 

12-tiellä Nokialla pysäytettiin klo 20.10 Sastamalan suunnasta huristellut henkilöautoilija, jolle mitattiin 149 km/h:n ajonopeus. Ratissa oli ajo-oikeudeton parikymppinen mies. Autossa oli myös yksi matkustaja. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Akaan Viialassa Matomäen alueella tarkastettiin klo 20.38 henkilöauto, jota kuljetti niinikään ajo-oikeudeton mies. Häntä epäillään myös ajoneuvorikkomuksesta, koska henkilöauton määräaikaiskatsastus oli jäänyt suorittamatta.

Kangasalan Sahalahdessa pysäytettiin klo 21.25 henkilöauto, jota kuljettanut nainen oli päihtynyt. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Nainen vietiin verikokeisiin. Kyydissä ollutta auton omistajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Tampereen Muotialantiellä klo 22.50 pysäytetty pakettiauton kuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. 1980-luvulla syntyneelle miehelle kiinnijääminen oli 24. kerta vuoden sisään.

Mänttä-Vilppulassa Pieskantiellä pysäytettiin klo 23.41 henkilöauto, jonka 1980-luvulla syntynyt ajo-oikeudeton mieskuljettaja oli juovuksissa. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kiinnijääminen oli toinen kerta vuoden sisään.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%