Uutiset

Urjalassa raskaan ajoneuvon ulosajo

today27.1.2020

share close

Maanantaina puoliltapäivin sattui 9-tiellä Urjalassa raskaan ajoneuvon ulosajo, joka haittasi liikennettä onnettomuuspaikan läheisyydessä. Ajoneuvoyhdistelmä oli ollut tulossa Tampereen suunnasta ja suistunut toistaiseksi tuntemattomasta syystä ulos tieltä siten, että ajoneuvon vetoauto päätyi vastaantulevien kaistan yli ojaan ja perävaunu jäi poikittain tielle. Kello 14 jälkeen pelastuslaitos tiedotti, että ajoneuvoyhdistelmä oli saatu pois tieltä ja liikenne avattiin normaaliin käyttöön.

Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja ei loukkaantunut tilanteessa ja ajoneuvoyhdistelmä pysyi ajokuntoisena tilanteesta huolimatta. Yhdistelmässä ei ollut kuormaa kyydissä.  Onnettomuuspaikalla oli jonkin aikaa käytössä kiertotie.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%