Uutiset

Urjalassa raskaan ajoneuvon ulosajo

Urjalassa raskaan ajoneuvon ulosajo

Maanantaina puoliltapäivin sattui 9-tiellä Urjalassa raskaan ajoneuvon ulosajo, joka haittasi liikennettä onnettomuuspaikan läheisyydessä. Ajoneuvoyhdistelmä oli ollut tulossa Tampereen suunnasta ja suistunut toistaiseksi tuntemattomasta syystä ulos tieltä siten, että ajoneuvon vetoauto päätyi vastaantulevien kaistan yli ojaan ja perävaunu jäi poikittain tielle. Kello 14 jälkeen pelastuslaitos tiedotti, että ajoneuvoyhdistelmä oli saatu pois tieltä ja liikenne avattiin normaaliin käyttöön.

Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja ei loukkaantunut tilanteessa ja ajoneuvoyhdistelmä pysyi ajokuntoisena tilanteesta huolimatta. Yhdistelmässä ei ollut kuormaa kyydissä.  Onnettomuuspaikalla oli jonkin aikaa käytössä kiertotie.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>