Uutiset

Putkityömaalla työskennellyt mies oli hautautua maa-aineksen alle Hämeenkyrössä

Putkityömaalla työskennellyt mies oli hautautua maa-aineksen alle Hämeenkyrössä

Hämeenkyrössä sattui maanantaina onnettomuus Sepäntien viemäriputkityömaalla, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitos.  Tilanteessa maa-aines oli valunut kaivantoon siten, että kaivannossa ollut työmies jäi osittain maa-aineksen alle. Muut paikalla olleet työntekijät saivat henkilön tilannetta helpotettua lapioimalla maata pois tämän päältä. Paikalle kello 12.34 hälytetty pelastuslaitos jatkoi kaivamista ja sai miehen ylös kaivannosta. Maa-aineen alle jäänyt mies vietiin Acutaan jatkotarkistukseen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>