Pirkanmaa

PIRKANMAAN AINOA JÄÄSAUNA: Urkin Piilopirtillä odotetaan pakkasia ja jääpeitettä järveen, jotta suosittu palvelu saataisiin avattua

today28.1.2020

Background
share close
Viime vuonna saunan ystävät pääsivät kylpemään Urkin Piilopirtin jääsaunaan. Se on maakuntamme ainoa jäärakenteinen sauno. Yrittäjä Jyrki Sasi korostaa, että jääsauna rakennetaan heti, kun sääolosuhteet sen sallivat. (Kuva Matti Pulkkinen)
Viime vuonna saunan ystävät pääsivät kylpemään Urkin Piilopirtin jääsaunaan. Se on maakuntamme ainoa jäärakenteinen sauno. Yrittäjä Jyrki Sasi korostaa, että jääsauna rakennetaan heti, kun sääolosuhteet sen sallivat. (Kuva Matti Pulkkinen)

Saunomisharrastus lisää koko ajan voimakkaasti suosiotaan. Pinsiössä – Hämeenkyrön, Nokian ja Ylöjärven solmukohdassa – sijaitseva Urkin Piilopirtti on kansainvälisesti arvostettu ja tunnettu suomalaisen saunan keidas. Presidentti Urho Kekkosen ja kauppaneuvos Kalle Kaiharin saunomispaikka kiehtoo ja vetää puoleensa niin kotimaisia kuin kansainvälisiä vieraita. Saunan ystävät ovat odottaneet, milloin he pääsevät kylpemään Pirkanmaan ainoassa jääsaunassa Urkin Piilopirtillä. Nyt jääsaunan rakentajat odottavat pakkasia ja jääpeitettä järveen.

Urkin Piilopirtti on tuonut Tampereen kaupunkiseudun saunatarjontaan talvisin suuren suosion saavuttaneen erikoisuuden: jääsaunan. Iso Lehmijärvellä oleva jääsauna tarjoaa ainutkertaisen kylpemiskokemuksen.

Urkin Piilopirtin tavoitteena oli, että jääsauna ottaisi ensimmäiset saunojansa vastaan jo tammikuun puolessa välissä. Säiden haltija ei ole ollut suosiollinen jääsaunan rakentamiselle. Rakentajat vartoavat pakkasia.

Yrittäjä Jyrki Sasi lupaa, että Urkin Piilopirtti urakoi jääsaunan saunomiskuntoon heti, kun kelit ja säät sen sallivat.

Urkin Piilopirtti pyytää jääsaunasta innostuneita ja kiinnostuneita seuraamaan säännöllisesti kotisivua, jolla kerrotaan oikea-aikaisesti jääsaunan valmistumisesta ja käyttöönotosta.

– Viime talvena saimme asiakkailtamme paljon kannustavaa ja myönteistä palautetta jääsaunasta. Haluamme tarjota niin kotimaisille kuin ulkomaalaisille vieraillemme aitoja suomalaisia elämyksiä. Jääsauna on varsinainen valttimme, Sasi kuvailee.

Urkin Piilopirtin taidesauna ja savusauna ovat normaalisti käytössä.

MAAKUNNAN MATTI

Kirjoittaja: Matti Pulkkinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%