Uutiset

Poliisi julkaisi lisätietoa Tampereella tapahtuneesta henkirikoksesta - Opel-merkkisestä autosta kaivataan havaintoja

Poliisi julkaisi lisätietoa Tampereella tapahtuneesta henkirikoksesta - Opel-merkkisestä autosta kaivataan havaintoja

Poliisi tutkii Tampereella tiistaiaamuna klo 06.00 - 07.13 välisenä aikana Vasaratiellä tapahtunutta henkirikosta murhana. Uhri on keski-ikäinen mies, joka on asunut asunnossa, josta hänet löydettiin.

Epäilty tekijä on poistunut paikalta maastoon ja noussut Leipakantielle. Jälki jatkuu Leipakantieltä lounaaseen kääntyvälle polulle ja siitä edelleen maastoon meluvallin päälle. Epäilty on noussut Turtolankadun sillalle ja ylittänyt tämän jälkeen Pyhäjärventien. Sillan ylitettyään epäilty on kääntynyt etelään Pyykkiojankadun suuntaan.

Lisäksi poliisi pyytää vihjeitä Vasaratiellä sijaitsevan kiinteistön pysäköintialueen vieraspaikalla eilisaamuna pysäköitynä olleesta autosta.

Epäillyn tuntomerkit:

  • Nuorehko aikuinen mies, noin 175 cm pitkä, vartalo on hoikka/normaalivartaloinen. Ei ole partaa.
  • Miehellä on ollut pihassa ollessaan tumma pipo, jonka alareuna taitettu kaksikerroin. On mahdollista, että hän on poistunut ilman pipoa. Jalassa hänellä on ollut ulkoiluhousun tyyppiset housut ja mahdollisesti varrelliset kengät. Takki on ollut mustavalkoinen ja siinä on mahdollisesti jonkinlaista kirjoitusta, joka alkaa E-kirjaimella.
  • Tekijä on loukkaantunut ja hän on vuotanut. Hän saattaa olla vaarallinen.

Auton tuntomerkit:

  • 2010-ikäluokan musta Opel-henkilöauto.
  • Auto oli hatchback-mallinen.
  • Autossa oli takaluukussa hopeanvärinen/krominen osa tai lista ja takavalojen ympärillä hopeaa/valkoista väriä. Auto on seisonut parkkipaikalla moottori pysäytettynä mutta musiikkilaitteet päällä.

Poliisi pyytää yleisöltä apua ja vihjeet voi toimittaa sähköpostiosoitteeseen; keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Lisäksi voi soittaa numeroon 050 399 8024

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>