Uutiset

Ylöjärven 16. elinkeinopalkinto Lehtovuori Oy:lle

today29.1.2020

share close

Eero Ojanen, Laila Ojanen ja Yrjö Ojanen ottivat vastaan Ylöjärven kaupungin vuoden 2020 elinkeinopalkinnon. (Kuva: Matti Pulkkinen / Pirmediat)[/caption]

75-vuotias elinympäristökalusteiden valmistaja Lehtovuori Oy on Ylöjärven kaupungin vuoden 2020 elinkeinopalkinnon saaja.

Valinnan tehnyt Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n hallitus perustelee palkitsemistaan sillä, että perinteikäs perheyritys on tärkeä työllistäjä. Tällä hetkellä Lehtovuori Oy:n palveluksessa on 45 työntekijää. Kesäkausi tuo lisää työntekijöitä. Lehtovuori Oy on vakaa ja vahva kasvuyritys; sen strategiana on kasvaa vuosittain kaksilukuinen prosenttimäärä. Lehtovuori Oy on toimialansa edelläkävijä, vahva brändi ja markkinajohtaja Suomessa.

Ylöjärven kaupungin elinkeinoyhtiö Ylöjärven Yrityspalvelu Oy jakoi elinkeinopalkinnon nyt 16. kerran. Aikaisemmin tunnustuksen ovat saaneet mm. Ylöjärven Uutiset Oy,  Kauppakeskus Elos ja Eppu Normaali.

Ylöjärven kaupungin elinkeinopalkinto on huomionosoitus edistyksellisestä ja vireästä yritystoiminnasta sekä julkinen kiitos paikkakunnan imagon vahvistamisesta elinkeinoelämän keinoin. Ylöjärvi on linjannut strategiassaan itsensä yritysystävälliseksi kaupungiksi. Ylöjärvi sai toissa vuonna Pirkanmaan Yrittäjien myöntämän Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta 2018 -palkinnon.

Elinympäristökalusteiden markkinajohtaja Lehtovuori Oy hakee kasvua viennistä

Kansainväliset megatrendit, kaupungistuminen sekä ihmisten ekologiset valinnat sekä kasvava kiinnostus ympäristön hyvinvointiin tuovat voimakasta myötätuulta elinympäristökalusteistaan tunnetun Lehtovuori Oy:n menestymiseen sekä koti-Suomessa että ulkomailla kaikissa maanosissa. Viime vuonna 7,2 miljoonan euron suuruisen liikevaihdon tehnyt kasvuyritys tavoittelee tulevina vuosina noin parinkymmenen prosentin eteenpäinmenoa. Lehtovuorella on jo tytäryhtiöt Ruotsissa sekä Yhdysvalloissa ja lisäksi yhtiöllä on nykyään Ranskasta käsin operoiva vientijohtaja.

Toimitusjohtaja Eero Ojanen korostaa, että innovatiivisuudestaan, korkeatasoisesta muotoilustaan ja laadukkaista, aikaa kestävistä tuotteistaan kuulu elinympäristökalusteiden valmistaja haluaa olla jatkossakin toimialansa arvostettu edelläkävijä ja panostaa myöskin sekä ihmisten että ympäristön hyvinvointiin.

Lehtovuori Oy:n suurimpia asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat. Ne satsaavat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin viihtyisiin elinympäristöihin. Ylöjärveläisyrityksen valttikorttina on vahva tuotekehitys.

 

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%