Uutiset

Reino Bragge jatkaa Teatterikesän johdossa

Reino Bragge jatkaa Teatterikesän johdossa

Tampereen Teatterin johtaja Reino Bragge jatkaa Tampereen Teatterikesän hallituksen puheenjohtajana vuoden 2020 loppuun saakka. Tampereen Teatterin johdosta Bragge jää eläkkeelle heinäkuun lopussa.

Tampereen Teatterikesän hallitus on valinnut järjestäytymiskokouksessaan 29.1.2020 puheenjohtajakseen Tampereen Teatterin johtajan Reino Braggen ja varapuheenjohtajakseen Tampereen Työväen Teatterin johtajan Otso Kauton. Tampereen Teatterin johtajana 31.7. saakka toimiva Bragge jatkaa festivaalin hallituksen puheenjohtajana vuoden 2020 loppuun.

Festivaalin hallitus on 11-jäseninen, joista kuusi edustaa Tampereen kaupunkia ja viisi jäsenyhteisöjä.
Vuosikokouksessa joulukuussa 2019 hallitukseen valittiin uudelleen kaupungin edustajina kulttuurituotannon lehtori Jussi Kareinen ja tuotespesialisti Joni Lehtimäki. Muut kaupungin edustajat hallituksessa ovat toimittaja Mikko Närhi, yhteisöpäällikkö Jarmo Puskala, näyttelijä-laulaja Aku-Paulus Sajakorpi ja erityisopettaja Riitta Ollila. Jäsenyhteisöjen edustajiksi kokoonpanoon valittiin uudelleen Braggen ja Kauton lisäksi teatterityön professori Pauliina Hulkko ja teatterinjohtaja Panu Raipia. Edellisestä hallituksesta jäsenyhteisöjen edustajana jatkaa näyttelijä Elisa Piispanen.

Teatterikesän Pääohjelmisto julkistetaan kokonaisuudessaan toukokuun alussa. Ohjelmiston suunnittelusta vastaa taiteellinen johtoryhmä, johon kuuluvat Hilkka-Liisa Iivanainen, Aleksis Meaney ja Tanjalotta Räikkä.

Tampereen Teatterikesä järjestetään tänä vuonna 3.–9.8.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>