Uutiset

Yksi Suomen suurimmista huumeoikeudenkäynneistä alkaa tänään

Yksi Suomen suurimmista huumeoikeudenkäynneistä alkaa tänään

Helsingin käräjäoikeudessa käsitellään tänään suurta huumevyyhtiä, joka yltää myös Tampereelle. Kaikkiaan epäiltyjä jutussa on yli 50, joiden joukossa on useampi tamperelainen. Jutun tutkinta aloitettiin vuonna 2018 huumeiden ja dopingaineiden salakuljetuksen ja levittämisen paljastamiseksi. Viime vuonna tapaukseen liitettiin toinenkin tutkinta, kun erillisen huumevyyhdin todettiin liittyvän aiempaan tapaukseen. Poliisin mukaan Suomeen on tuotu mm. 15 kiloa kokaiinia, 30 kiloa ekstaasia ja valtavasti muita huumeita. Jutun käsittelyn odotetaan jatkuvan toukokuulle saakka.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>