Pirkanmaa, Uutiset, Yleinen

Puukotus Hämeenkadulla

Puukotus Hämeenkadulla

Tampereen Hämeenkadulla tapahtui puukotus perjantain ja lauantain vastaisena yönä. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus klo 03.46 keski-ikäiseltä mieheltä, että häntä oli puukotettu Hämeenkatu 5 kohdalla. Asianomistajalla oli ollut suusanallista riitaa toisen miehen kanssa, jonka päätteeksi häntä oli lyöty yläraajaan teräaseella. Poliisipartio tavoitti lähistöltä tuntomerkkeihin sopineen rikoksesta epäillyn. 1990-luvulla syntynyt mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään pahoinpitelyyn. Asianomistaja lähti ambulanssilla sairaalaan tarkastettavaksi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>