20 vuotta suomidancea suurella sydämellä - Chorale-yhtyeen Markus ja Susanna vierailivat Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

Univiidakko-hitistään tunnetun ja Akaan Toijalasta ponnistaneen Chorale-yhtyeen energinen kaksikko Markus Ahola ja Susanna Suutarinen vieraili Vaihde Vapaalle -ohjelmassa perjantaina 31. tammikuuta. Ohjelmassa muisteltiin muun muassa Choralen alkutaipaletta, puhuttiin kaksikon muista sävellystöistä sekä esiteltiin uunituore single "Kaamoksen kansa".

Tiesitkö että Univiidakko-kappale on syntynyt Markuksen opiskellessa 2000-luvun alkupuolella urheiluopistolla liikunnanohjaajaksi? Entä tiesitkö että Susanna on niittänyt menestystä Somero soikoon -sävellys- ja sanoituskilpailussa?

Kuuntele!

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>