Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

20 vuotta suomidancea suurella sydämellä - Chorale-yhtyeen Markus ja Susanna vierailivat Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

20 vuotta suomidancea suurella sydämellä - Chorale-yhtyeen Markus ja Susanna vierailivat Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

Univiidakko-hitistään tunnetun ja Akaan Toijalasta ponnistaneen Chorale-yhtyeen energinen kaksikko Markus Ahola ja Susanna Suutarinen vieraili Vaihde Vapaalle -ohjelmassa perjantaina 31. tammikuuta. Ohjelmassa muisteltiin muun muassa Choralen alkutaipaletta, puhuttiin kaksikon muista sävellystöistä sekä esiteltiin uunituore single Kaamoksen kansa.

Tiesitkö että Univiidakko-kappale on syntynyt Markuksen opiskellessa 2000-luvun alkupuolella urheiluopistolla liikunnanohjaajaksi? Entä tiesitkö että Susanna on niittänyt menestystä Somero soikoon -sävellys- ja sanoituskilpailussa?

Kuuntele!

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>