Uutiset

Koovee värväsi uuden päävalmentajan Jukureista

Koovee värväsi uuden päävalmentajan Jukureista

Tampereen Koovee on solminut kaksivuotisen valmentajasopimuksen Juuso Hahlin kanssa. Nyt neljättä kauttaan Mikkelin Jukurien liigajoukkueen valmennustiimissä toimiva Hahl aloittaa Kooveen päävalmentajana elokuun alusta. Hahlilla on myös kokemusta tamperelaisesta valmennuskulttuuristaan, sillä hän on aikaisemmin valmentanut Tapparan juniorijoukkueita yhdeksän kauden ajan. Tällä hetkellä Kooveeta valmentava Miikka Kuusela siirtyy ensi kaudeksi Ilveksen A-nuorten päävalmentajaksi. Koovee on tällä hetkellä Mestiksessä toisena, tasapisteissä sarjaa johtavan Ketterän kanssa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>