Uutiset

Tampereen kaupungin lainamäärä kasvoi viime vuonna yli 120 miljoonalla

Tampereen kaupungin lainamäärä kasvoi viime vuonna yli 120 miljoonalla

Tampereen kaupungilla oli viime vuoden lopussa velkaa lähes 795 miljoonaa euroa. Kaupungin lainamäärä kasvoi viime vuonna 124 miljoonalla eurolla. Viime vuonna kaupunki maksoi korkoja 13 miljoonaa euroa. Kasvaneen velkamäärän takia korkojen määrä nousi 1,2 miljoonaa euroa. Tampereen kaupungin sijoitukset tuottivat 4,1 miljoonaa euroa osakemarkkinoiden hyvän kehityksen ansiosta. Sijoitusvarallisuus koostuu aikaisempien vuosien ylijäämistä ja kaupungin taseeseen rahastoiduista varoista. Viime vuonna kaupunki ei tehnyt yhtään uutta sijoitusta korkotuotteisiin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>