Uutiset

Tanus palaa Tapparaan, Puistola lainalle Kouvolaan

Tanus palaa Tapparaan, Puistola lainalle Kouvolaan

Tapparan hyökkäyksessä tapahtuu muutoksia. 19-vuotias laitahyökkääjä Patrik Puistola siirtyy loppukauden lainasopimuksella KooKoohon. Saman ikäinen Kristian Tanus puolestaan palaa Jukureista kirvesrintojen riveihin loppukauden ja kaksi seuraavaa kautta kattavalla sopimuksella.

Tanus siirtyi lainasopimuksella Mikkeliin jo vuosi sitten tammikuussa, pelasi Jukureissa loppukauden 2018-19 ja kuluvan kauden tähän asti. Tällä kaudella hän teki Jukureissa 24 ottelussa tehopisteet 2+6=8. Vuodenvaihteessa pelatuissa nuorten MM-kisoissa Tanus oli Suomen paras pistemies (seitsemässä ottelussa 2+7=9) ja palkittiin turnauksessa yhtenä kolmena parhaasta suomalaispelaajasta.

Seuran oma juniorikasvatti ehti pelata Tapparan paidassa Liigaa kuusi ottelua ennen Jukureihin siirtymistään. Keväällä 2018 hän juhli alle 18-vuotiaiden MM-kultaa pikkuleijonissa.

KooKooseen siirtyvä Patrik Puistola edusti Tapparaa tällä kaudella 24 ottelussa, joissa antoi kaksi maalisyöttöä. Syyskaudella hän kävi lainasopimuksella Jukureissa, jossa seitsemän ottelua toi tehopisteet 3+2=5. Puistolan sopimus Tapparan kanssa päättyy tähän kauteen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>