Uutiset

Tanus palaa Tapparaan, Puistola lainalle Kouvolaan

today3.2.2020

share close

Tapparan hyökkäyksessä tapahtuu muutoksia. 19-vuotias laitahyökkääjä Patrik Puistola siirtyy loppukauden lainasopimuksella KooKoohon. Saman ikäinen Kristian Tanus puolestaan palaa Jukureista kirvesrintojen riveihin loppukauden ja kaksi seuraavaa kautta kattavalla sopimuksella.

Tanus siirtyi lainasopimuksella Mikkeliin jo vuosi sitten tammikuussa, pelasi Jukureissa loppukauden 2018-19 ja kuluvan kauden tähän asti. Tällä kaudella hän teki Jukureissa 24 ottelussa tehopisteet 2+6=8. Vuodenvaihteessa pelatuissa nuorten MM-kisoissa Tanus oli Suomen paras pistemies (seitsemässä ottelussa 2+7=9) ja palkittiin turnauksessa yhtenä kolmena parhaasta suomalaispelaajasta.

Seuran oma juniorikasvatti ehti pelata Tapparan paidassa Liigaa kuusi ottelua ennen Jukureihin siirtymistään. Keväällä 2018 hän juhli alle 18-vuotiaiden MM-kultaa pikkuleijonissa.

KooKooseen siirtyvä Patrik Puistola edusti Tapparaa tällä kaudella 24 ottelussa, joissa antoi kaksi maalisyöttöä. Syyskaudella hän kävi lainasopimuksella Jukureissa, jossa seitsemän ottelua toi tehopisteet 3+2=5. Puistolan sopimus Tapparan kanssa päättyy tähän kauteen.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%