Uutiset

Ulkomaalaisia rähinöitsijöitä viikonloppuna

Ulkomaalaisia rähinöitsijöitä viikonloppuna

Hätäkeskus sai E-call järjestelmästä onnettomuusilmoituksen Tampereella Sahansaarentiellä. Tapahtumapaikalta poliisipartio tapasi päihtyneen italialaismiehen, jonka oli törmännyt autollaan betoniesteeseen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

eCall-hätäviestinpalvelun avulla onnettomuuteen joutuneen auton tyyppitiedot ja sijaintipaikka välittyy tarkasti hätäkeskukseen ja apua pystytään lähettämään mahdollisimman pian. Samalla avautuu myös puheyhteys auton ja hätäkeskuksen välille.

Onnettomuustilanteissa eCall lähettää hätäkeskukseen datapaketin, mikä sisältää tietoa muun muassa ajoneuvon kulkusuunnasta, sijainnista, ajoneuvotyypistä sekä myös siitä, onko hälytys tehty manuaalisesti vai automaattisesti. Näiden tietojen avulla hätäkeskus pystyy välittämään onnettomuuspaikalle lähimmän ja tarkoituksenmukaisimman avun.

 

 

Lisäksi hätäkeskus ilmoitti poliisille häiriökäyttäytymisestä anniskeluravintolassa Sastamalan keskustassa. Partio tapasi ravintolasta aggressiivisen 1990-luvulla syntyneen virolaismiehen. Mies harasi poliisipartiota vastaan ja hänet jouduttiin raudoittamaan. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi vähäinen määrä epäiltyä huumausainetta. Miestä epäillään haitanteosta virkamiehelle ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>