Uutiset

Humalassa ollut mies törmäsi edellä menevään ja kävi potkimassa vielä takavalon rikki

Humalassa ollut mies törmäsi edellä menevään ja kävi potkimassa vielä takavalon rikki

Kangasalla henkilöauto oli törmännyt edellä ajaneen henkilöauton perään. Takana olleen auton kuljettaja oli agressiivisena noussut autostaan ja potki edellä olleen auton vasemman takavalon rikki, minkä jälkeen mies ajoi tapahtumapaikalta pois. Poliisipartio tapasi myöhemmin kuljettajan ajosta Kangasalantiellä. Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen tuloksen. Autoa kuljettanutta miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä vahingonteosta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>