Uutiset

Nuorten Satumaa-laulukilpailu on avannut ovia Henri Jokiselle - 15-vuotias tangotaituri esiintyy 8.2. Häijäässä

Nuorten Satumaa-laulukilpailu on avannut ovia Henri Jokiselle - 15-vuotias tangotaituri esiintyy 8.2. Häijäässä

SUN Iltapäivässä saatiin Vuoden 2019 Tangonuori Henri Jokinen puhelinhaastatteluun kesken koulupäivän. Nuorimies muistelee edelleen lämmöllä viime kesän Satumaa-laulukilpailua Seinäjoen Tangomarkkinoilla, sillä kisan voiton myötä Jokinen on päässyt tekemään entistäkin enemmän keikkaa. Lisäksi joulukuussa nuori tangon taitaja järjesti myöskin hyvällä menestyksellä oman joulukonsertin Hämeenkyrön kirkossa. Seuraavaksi Jokista ja muita nuoria tangolaulajia voi kuulla lauantaina 8. helmikuuta Suomalaisen tangon Satumaa ry:n järjestämissä Sydäntalven päivätansseissa Häijään Tanssikrouvissa.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>