Tampere-talon toimijat tukemassa mielenterveystyötä

Tampere-talon toimijat lähtevät mukaan nuorten mielenterveyden häiriöitä ehkäisevään toimintaan. Tampere-talo, Tampere Filharmonia, Muumimuseo sekä Courtyard Tampere City -hotelli tukevat yhteisen juhlavuotensa hyväntekeväisyyskohteena Taysin nuorisopsykiatrian poliklinikkaa. Kulttuuri- ja tapahtumatoimijoiden tuki nuorille ja hankkeelle kytkeytyy kulttuurin ja taiteen hyvää tekevään vaikutukseen. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että kulttuuri vähentää ahdistuneisuutta ja masennusta. Kulttuurin sosiaaliset vaikutukset ja kohtaamiset tapahtumissa vähentävät yksinäisyyttä, lisäävät tasa-arvoa ja yhteisöllisyyttä.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>