Uutiset

Tampere-talon toimijat tukemassa mielenterveystyötä

Tampere-talon toimijat tukemassa mielenterveystyötä

Tampere-talon toimijat lähtevät mukaan nuorten mielenterveyden häiriöitä ehkäisevään toimintaan. Tampere-talo, Tampere Filharmonia, Muumimuseo sekä Courtyard Tampere City -hotelli tukevat yhteisen juhlavuotensa hyväntekeväisyyskohteena Taysin nuorisopsykiatrian poliklinikkaa. Kulttuuri- ja tapahtumatoimijoiden tuki nuorille ja hankkeelle kytkeytyy kulttuurin ja taiteen hyvää tekevään vaikutukseen. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että kulttuuri vähentää ahdistuneisuutta ja masennusta. Kulttuurin sosiaaliset vaikutukset ja kohtaamiset tapahtumissa vähentävät yksinäisyyttä, lisäävät tasa-arvoa ja yhteisöllisyyttä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>