Lempäälä älykiekkoilun edelläkävijäksi

Lempäälä älykiekkoilun edelläkävijäksi – uutta teknologiaa käyttöön ensimmäisenä ei-pääsarjatason jäähallina Suomessa

Lempäälän jäähallissa aletaan syksystä 2020 alkaen hyödyntää älykiekkojärjestelmää pelaajien kehittymisen ja valmennuksen tueksi. Lempäälän jäähalli on ensimmäinen pääsarjatason ulkopuolinen taho Suomessa, jossa otetaan käyttöön älykiekkojärjestelmä. Lempäälän Kisa liittyy tällä uudistuksella kymmenien Liiga- ja KHL-joukkueiden porukkaan säännöllisenä älykiekkoilun hyödyntäjänä.

Älykiekkojärjestelmä tarkoittaa nykyaikaista teknologiaa, jonka avulla saadaan tietoa mm. laukaisu- ja luistelunopeuksista sekä voidaan seurata pelikuvioita ja pelinrakennusta digitaalisen tiedon avulla. Pelaajilla on varusteissaan anturit, joiden kautta tieto tallentuu tietojärjestelmään.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>