Uutiset

Influenssakaudessa pahin on vielä näkemättä

Influenssakaudessa pahin on vielä näkemättä

Influenssakauden huippu on vasta edessä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Influenssaepidemia on käynnistynyt tänä talvena tavallista hitaammin, mutta viime päivinä influenssa-aktiivisuus on lisääntynyt. Epidemian huippua odotetaan kuitenkin vasta maaliskuulle, joten rokotteen ehtii vielä ottaa. Suojan muodostumisessa kestää noin kaksi viikkoa, joten rokote kannattaa ottaa mahdollisimman pian, muistuttaa THL. Kaikkiaan influenssarokotetta on annettu julkisessa terveydenhuollossa tähän mennessä noin 1,1 miljoonaa annosta. Influenssatartuntojen määrä on ylittänyt epidemiakynnyksen, mutta tartuntoja on toistaiseksi aiempia vuosia vähemmän.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>