Tampereelle hankitaan kahdeksan uutta nivelbussia

Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen (TKL) johtokunta on tehnyt päätöksen hankkia kahdeksan kappaletta uusia nivelbusseja. Bussit toimittaa Solaris Bus & Coach, joka valikoitui voittajaksi toteutetussa hankintakilpailutuksessa. Hankittavien bussien määrä perustuu kaupunginvaltuuston hyväksymään investointikehykseen ja kaluston korvausinvestointitarpeeseen.

Hankintasopimuksen arvo bussien osalta on noin 2,3 miljoonaa euroa sekä 10 vuotta kattavan huoltosopimuksen osalta noin 1,9 miljoonaa euroa. Sopimus on tarkoitus allekirjoittaa maaliskuussa ja uusien nivelbussien on määrä tulla liikenteeseen vielä tämän vuoden lopulla

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>