Uutiset

Tampereen kaupunki jakoi miljoonia kumppaneilleen.

Tampereen kaupunki jakoi miljoonia kumppaneilleen.

Tampereen sivistys- ja kulttuurilautakunta myönsi vuosittaiset kumppanuusavustukset kulttuurin ja vapaa-ajan toimijoille eilisessä kokouksessaan. Avustuksia myönnettiin yhteensä 14,62 miljoonaa euroa.

Sivistys- ja kulttuurilautakunta päättää vuosittain kumppanuusavustuksista, joita myönnetään kaupungin keskeisille yhteistyökumppaneille. Kaupunki sitoutuu kumppanuusavustuksilla pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja neuvottelevaan avustamiseen. Avustustoiminnassa otetaan huomioon valtiontukisääntely ja avustuksen kilpailuvaikutukset.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>