Uutiset

Lamminrahkan koulukeskuksen arkkitehtuurikilpailun voittaja selviää maaliskuun alussa

Lamminrahkan koulukeskuksen arkkitehtuurikilpailun voittaja selviää maaliskuun alussa

Kuva: Kangasalan kaupunki[/caption]

Kangasalan Lamminrahkaan suunnitellun koulukeskuksen yleisen arkkitehtuurikilpailun voittaja julkistetaan maaliskuun alussa. Suunnittelukilpailun voittaja ja muut palkitut julkistetaan avoimessa tilaisuudessa Kangasala-talossa perjantaina 6.3 klo 14 alkaen.  Kaupunki aikoo edetä Lamminrahkan koulukeskuksen suunnittelussa kilpailussa voittaneen ehdokkaan kanssa.

Koulukeskukseen rakennetaan tilat vuosiluokille 3–9 (930 oppilasta) sekä pienten lasten yksikkö (306 lasta), jossa toimivat varhaiskasvatus, esiopetus ja alkuopetuksen luokat 1-2.  Vuosiluokkien 3-9 tilat ovat Kangasalan ja Tampereen kaupunkien yhteishanke, pienten lasten yksikkö Kangasalan kaupungin oma hanke. Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan tilat vuosiluokille 3–6 sekä pienten lasten yksikkö. Toisessa vaiheessa valmistuu tilat vuosiluokille 7–9. Koulukeskuksen ensimmäinen vaihe valmistuu 2023, jolloin myös Lamminrahkan alueen ensimmäiset asuinrakennukset valmistuvat.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>