Uutiset

Lamminrahkan koulukeskuksen arkkitehtuurikilpailun voittaja selviää maaliskuun alussa

today22.2.2020

share close

Kuva: Kangasalan kaupunki[/caption]

Kangasalan Lamminrahkaan suunnitellun koulukeskuksen yleisen arkkitehtuurikilpailun voittaja julkistetaan maaliskuun alussa. Suunnittelukilpailun voittaja ja muut palkitut julkistetaan avoimessa tilaisuudessa Kangasala-talossa perjantaina 6.3 klo 14 alkaen.  Kaupunki aikoo edetä Lamminrahkan koulukeskuksen suunnittelussa kilpailussa voittaneen ehdokkaan kanssa.

Koulukeskukseen rakennetaan tilat vuosiluokille 3–9 (930 oppilasta) sekä pienten lasten yksikkö (306 lasta), jossa toimivat varhaiskasvatus, esiopetus ja alkuopetuksen luokat 1-2.  Vuosiluokkien 3-9 tilat ovat Kangasalan ja Tampereen kaupunkien yhteishanke, pienten lasten yksikkö Kangasalan kaupungin oma hanke. Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan tilat vuosiluokille 3–6 sekä pienten lasten yksikkö. Toisessa vaiheessa valmistuu tilat vuosiluokille 7–9. Koulukeskuksen ensimmäinen vaihe valmistuu 2023, jolloin myös Lamminrahkan alueen ensimmäiset asuinrakennukset valmistuvat.

Kirjoittaja: Joonas Piiroinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%