Uutiset

Pirkanmaan kirjoituskilpailuun ehtii ilmoittautua vielä tällä viikolla – monet osallistuvat kilpailuun vuodesta toiseen

today24.2.2020

share close

Pirkanmaan kirjoituskilpailuun voi ilmoittaa työnsä 29.2. mennessä. Tampereen kaupunginkirjaston viestintäsuunnittelija Emma Salmi kertoo, että määräpäivän lähestyessä töitä saapuu kiihtyvään tahtiin. Salmi sanoo, että töitä on tänä vuonna ilmoitettu jopa tavallista enemmän, noin sata kappaletta.

Tampereen kaupunginkirjaston vuosittain järjestämään kilpailuun voivat osallistua Pirkanmaan alueella asuvat, työskentelevät tai opiskelevat kirjoittajat, jotka eivät ole julkaisseet kaunokirjallista teosta tai omakustannetta. Kilpailun palkintolautakuntaan kuuluvat tänä vuonna kirjallisuudentutkija Hanna Samola, kirjailija Asko Jaakonaho, näytelmäkirjailija, ohjaaja Sirkku Peltola ja runoilija, kääntäjä Pekka Kytömäki.

Tarkemmat ohjeet töiden toimittamiseen löydät tästä.

Pirkanmaan kirjoituskilpailussa on kaksi sarjaa: proosa ja lyriikka. Kirjoittaja voi osallistua molempiin sarjoihin samanaikaisesti. Kummankin sarjan voittaja palkitaan 1 000 euron rahapalkinnolla. Lisäksi jaetaan kunniamainintoja.

Kilpailu järjestetään tänä vuonna 69. kertaa.

Emma Salmen haastattelu:

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%