Uutiset

Pirkanmaan kirjoituskilpailuun ehtii ilmoittautua vielä tällä viikolla - monet osallistuvat kilpailuun vuodesta toiseen

Pirkanmaan kirjoituskilpailuun ehtii ilmoittautua vielä tällä viikolla - monet osallistuvat kilpailuun vuodesta toiseen

Pirkanmaan kirjoituskilpailuun voi ilmoittaa työnsä 29.2. mennessä. Tampereen kaupunginkirjaston viestintäsuunnittelija Emma Salmi kertoo, että määräpäivän lähestyessä töitä saapuu kiihtyvään tahtiin. Salmi sanoo, että töitä on tänä vuonna ilmoitettu jopa tavallista enemmän, noin sata kappaletta.

Tampereen kaupunginkirjaston vuosittain järjestämään kilpailuun voivat osallistua Pirkanmaan alueella asuvat, työskentelevät tai opiskelevat kirjoittajat, jotka eivät ole julkaisseet kaunokirjallista teosta tai omakustannetta. Kilpailun palkintolautakuntaan kuuluvat tänä vuonna kirjallisuudentutkija Hanna Samola, kirjailija Asko Jaakonaho, näytelmäkirjailija, ohjaaja Sirkku Peltola ja runoilija, kääntäjä Pekka Kytömäki.

Tarkemmat ohjeet töiden toimittamiseen löydät tästä.

Pirkanmaan kirjoituskilpailussa on kaksi sarjaa: proosa ja lyriikka. Kirjoittaja voi osallistua molempiin sarjoihin samanaikaisesti. Kummankin sarjan voittaja palkitaan 1 000 euron rahapalkinnolla. Lisäksi jaetaan kunniamainintoja.

Kilpailu järjestetään tänä vuonna 69. kertaa.

Emma Salmen haastattelu:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>