Uutiset

Tampere sai testivaunun Saksasta

Tampere sai testivaunun Saksasta

Tampereen Ratikan vaunuvalmistaja Škoda Transtech on toimittanut testivaunun Tampereen Raitiotie Oy:n käyttöön. Vuosimallin 1981 vaunu saapui Tampereelle launtaina. Vaunu on aiemmin ollut käytössä Saksassa, Hannoverin raitioliikenteessä.  Vaunu varustellaan ja muokataan ennen koeajojen aloittamista niin, että se vastaa riittävästi Tampereen Ratikan vaunun mittoja. Testivaunun ansiosta rataa ja järjestelmiä päästään koekäyttämään jo hyvissä ajoin ennen Tampereen Ratikan protovaunun saapumista toukokuussa 2020. Koeajot alkavat maaliskuussa. Ratikan protovaunu saapuu Otanmäen tehtaalta Tampereelle toukokuussa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>