Classicin pelit Ideaparkkiin?

Lempäälän Ideaparkin yhteydessä sijaitsevassa Ideapark Sportissa suunnitellaan jatkossa lisäpanostuksia salibandyn olosuhteisiin. Tällä hetkellä käytössä on yksi täysimittainen ja yksi pienempi salibandyyn soveltuva kenttä. Suunnitelmien mukaan myös pienemmästä kentästä tehtäisiin täysikokoinen kenttä ja nykyinen katsomo on tarkoitus laajentaa noin 1500 henkeä vetäväksi katsomoksi. Suunnitelmissa siintää myös suomalaisen salibandyn lippulaivan, Tampereen Classicin kotiotteluiden pelaaminen Ideaparkissa. Nykyisin Classic pelaa kotiottelunsa Tampere Areenalla, joka on jo päätetty purkaa. Classic ei ole vielä tehnyt päätöksiä tulevasta kotisalistaan.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>