Uutiset

Mediatutkijoiden suurtapahtuma siirtyy koronaviruksen vuoksi pikavauhdilla Pekingistä Tampereelle

today25.2.2020

share close

Maailman mediatutkijoiden konferenssi siirtyy koronaviruksen vuoksi pikavauhdilla Pekingistä Tampereelle. Ensi heinäkuussa Tampereelle odotetaan yli tuhatta alan tutkijaa. Nelipäiväisen konferenssin aikana järjestetään pari sataa erilaista tilaisuutta.

Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja, emeritusprofessori Kaarle Nordenstreng toteaa, että näin suuren konferenssin siirto Tampereelle vain viisi kuukautta ennen tapahtumaa on onnellinen sattuma, kun Tampere-talossa ja yliopistolla oli tilaa ja kaupungin 3000 hotellipaikoissakin oli väljyyttä.

– Suomi ja Tampere sekä maamme mediatutkimus saavat tästä jakamatonta goodwillia, myös kiinalaisilta, jotka olivat hartaasti valmistelleet konferenssia Pekingiin. Siirtosopimukseen kuuluu, että he järjestävät vastaavan konferenssin kahden vuoden kuluttua Pekingissä; ensi vuoden kokouspaikaksi on valittu Nairobi.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%