Uutiset

Mediatutkijoiden suurtapahtuma siirtyy koronaviruksen vuoksi pikavauhdilla Pekingistä Tampereelle

Mediatutkijoiden suurtapahtuma siirtyy koronaviruksen vuoksi pikavauhdilla Pekingistä Tampereelle

Maailman mediatutkijoiden konferenssi siirtyy koronaviruksen vuoksi pikavauhdilla Pekingistä Tampereelle. Ensi heinäkuussa Tampereelle odotetaan yli tuhatta alan tutkijaa. Nelipäiväisen konferenssin aikana järjestetään pari sataa erilaista tilaisuutta.

Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja, emeritusprofessori Kaarle Nordenstreng toteaa, että näin suuren konferenssin siirto Tampereelle vain viisi kuukautta ennen tapahtumaa on onnellinen sattuma, kun Tampere-talossa ja yliopistolla oli tilaa ja kaupungin 3000 hotellipaikoissakin oli väljyyttä.

– Suomi ja Tampere sekä maamme mediatutkimus saavat tästä jakamatonta goodwillia, myös kiinalaisilta, jotka olivat hartaasti valmistelleet konferenssia Pekingiin. Siirtosopimukseen kuuluu, että he järjestävät vastaavan konferenssin kahden vuoden kuluttua Pekingissä; ensi vuoden kokouspaikaksi on valittu Nairobi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>