Uutiset

Pirkanmaan työttömyys kasvoi viime vuodesta

Pirkanmaan työttömyys kasvoi viime vuodesta

Työttömien työnhakijoiden lukumäärä oli Pirkanmaalla vuoden 2020 tammikuussa kasvanut 3,9 prosenttia verrattuna vuoden 2019 tammikuuhun. Uusia avoimia työpaikkoja oli kuitenkin melkein 500 kpl enemmän kuin vuotta aiemmin, eli kaikkiaan reilut 9 500 kpl. Työttömiä työnhakijoita Pirkanmaalla oli vuoden 2020 tammikuussa vähän alle 24 000 henkilöä, kasvua vuositasolla n 900 henkilöllä. Työttömyysaste oli 9,7 prosenttia. Vastaavasti koko maassa työttömyysaste oli keskimäärin 9,6 prosenttia. Tampereen työttömyysaste korostuu muihin kuntiin verrattuna oltuaan yli 11 prosenttia tammikuussa 2020. Tampereella työttömien määrä kasvoi 264 henkilöllä

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>