Yleinen

Sairaanhoitopiirin hallitus hyväksyi integraation

today25.2.2020

share close

Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin hallitus hyväksyi eilisessä kokouksessaan Tampereen kaupungin ja PSHP:n päihde- ja mielenterveyspalveluiden integraatiota koskevat asiat. Osaksi esitystä hyväksyttiin myös ponsi, jonka mukaan psykiatrian integraation toteuttamiskustannukset kohdennetaan siihen mukaan lähteville jäsenkunnille käytönmukaisessa laskutuksessa. Integraatiossa osa Tampereen kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluita siirtyisi Taysin psykiatrian toimialueen vastuulle ensi vuoden alusta lähtien. Tampereen kaupunginhallitus käsittelee asiaa ensi maanantaina. Tavoitteena on, että molempien tahojen valtuustot hyväksyisivät suunnitelmat maaliskuun puolivälissä.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

Katso myös nämä

Yleinen

Poliisi otti kiinni eilisessä junaonnettomuudessa mukana olleen auton kuljettajan

Henkilöauto ja taajamajuna törmäsivät toisiinsa eilen alkuillasta Mänttä-Vilppulassa. Onnettomuudessa loukkaantui kolme, henkilöauton kyydissä ollutta, matkustajaa ja heidät toimitettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa. Ajoneuvon kuljettaja, keski-suomalainen mieshenkilö, tarkastettiin paikalla lääkintähenkilöstön toimesta, jonka jälkeen hänet on toimitettu kiinniotettuna poliisin tiloihin. Junan matkustajia, jotka ovat mahdollisesti loukkaantuneet tai heillä on muita korvausvaateita, pyydetään ottamaan […]

today19.8.2020


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%