Yleinen

Sairaanhoitopiirin hallitus hyväksyi integraation

Sairaanhoitopiirin hallitus hyväksyi integraation

Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin hallitus hyväksyi eilisessä kokouksessaan Tampereen kaupungin ja PSHP:n päihde- ja mielenterveyspalveluiden integraatiota koskevat asiat. Osaksi esitystä hyväksyttiin myös ponsi, jonka mukaan psykiatrian integraation toteuttamiskustannukset kohdennetaan siihen mukaan lähteville jäsenkunnille käytönmukaisessa laskutuksessa. Integraatiossa osa Tampereen kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluita siirtyisi Taysin psykiatrian toimialueen vastuulle ensi vuoden alusta lähtien. Tampereen kaupunginhallitus käsittelee asiaa ensi maanantaina. Tavoitteena on, että molempien tahojen valtuustot hyväksyisivät suunnitelmat maaliskuun puolivälissä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>