Yleinen

Sairaanhoitopiirin hallitus hyväksyi integraation

Sairaanhoitopiirin hallitus hyväksyi integraation

Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin hallitus hyväksyi eilisessä kokouksessaan Tampereen kaupungin ja PSHP:n päihde- ja mielenterveyspalveluiden integraatiota koskevat asiat. Osaksi esitystä hyväksyttiin myös ponsi, jonka mukaan psykiatrian integraation toteuttamiskustannukset kohdennetaan siihen mukaan lähteville jäsenkunnille käytönmukaisessa laskutuksessa. Integraatiossa osa Tampereen kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluita siirtyisi Taysin psykiatrian toimialueen vastuulle ensi vuoden alusta lähtien. Tampereen kaupunginhallitus käsittelee asiaa ensi maanantaina. Tavoitteena on, että molempien tahojen valtuustot hyväksyisivät suunnitelmat maaliskuun puolivälissä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>