Mänttä-Vilppulan lentokenttä hankkeesta valitettu hallinto-oikeuteen

Mänttä-Vilppulan kohutusta lentokaupunkihankkeesta on valitettu Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen, kertoo YLE. Tarkkaan ottaen valitus koskee kaupunginvaltuuston 27. tammikuuta tekemää päätöstä Lakeside Airpark Finland Oy -hankkeesta.

Valituksen on tehnyt mänttä-vilppulalainen kaupunkilainen, jonka mielestä hanketta koskeva päätös on lainvastainen. Valituksessa viitataan osapuolten sopimaan 10 miljoonan euron sulkutiliin. Mänttä-Vilppula on sitoutunut tallettamaan sulkutilille 10 miljoonaa euroa mahdollista sopimussakkoa varten.

Kuntalain mukaan kunta ei saa myöntää lainaa, takausta tai muuta vakuutta, jos siihen sisältyy merkittävä taloudellinen riski.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>