Uutiset

YU: Tummiin pukeutunut nuorimies ahdisteli 16-vuotiasta tyttöä Ylöjärven Haavistolla – Myös toinen nuori nainen kokenut vastaavaa

today27.2.2020

share close

Ylöjärven Uutiset kertoo että Ylöjärven Haavistolla, Kyläsepän päiväkodin liepeillä on paljastunut 16-vuotiaaseen tyttöön kohdistunut tapaus, jota poliisi tutkii seksuaalisena ahdisteluna. Lauantai-iltana 15. helmikuuta tyttö oli ollut iltalenkillä, kun tuntematon, arviolta 17-18 -vuotias epäilty mies oli aluksi pyörällä liikkuessaan lyönyt tyttöä takapuolelle. Mies oli tämän jälkeen jahdannut tyttöä jalan huivi kasvoillaan, ennen kuin tyttö oli päässyt Haavistolla sijaitsevan omakotitalon pihaan turvaan ja soittamaan apua. Epäillyn miehen kerrotaan syyllistyneen vastaavanlaiseen tekoon samaa tyttöä kohtaan jo kerran aiemmin viime syksynä. Lisäksi on käynyt ilmi, että myös toinen nuori ylöjärveläisnainen on kokenut samantyyppistä ahdistelua viime syksynä Asemantiellä. Asiasta uutisoi Ylöjärven Uutiset.

Molemmissa ahdistelutapauksissa tekijä oli ollut liikkeellä mustalla maastopyörällä. Lauantaina 15.2. hän oli pukeutunut mustiin kenkiin, mustiin housuihin ja mustaan takkiin. Hän oli huppu päässään, ja myöhemmin hän oli vetänyt ruskean huivin kasvoilleen. Nuori mies on arviolta 17-18-vuotias, pitkähkö ja piirteiltään vaalea. Vinkkejä tekijästä voi antaa Nokian poliisille.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%