Uutiset

YU: Tummiin pukeutunut nuorimies ahdisteli 16-vuotiasta tyttöä Ylöjärven Haavistolla – Myös toinen nuori nainen kokenut vastaavaa

YU: Tummiin pukeutunut nuorimies ahdisteli 16-vuotiasta tyttöä Ylöjärven Haavistolla – Myös toinen nuori nainen kokenut vastaavaa

Ylöjärven Uutiset kertoo että Ylöjärven Haavistolla, Kyläsepän päiväkodin liepeillä on paljastunut 16-vuotiaaseen tyttöön kohdistunut tapaus, jota poliisi tutkii seksuaalisena ahdisteluna. Lauantai-iltana 15. helmikuuta tyttö oli ollut iltalenkillä, kun tuntematon, arviolta 17-18 -vuotias epäilty mies oli aluksi pyörällä liikkuessaan lyönyt tyttöä takapuolelle. Mies oli tämän jälkeen jahdannut tyttöä jalan huivi kasvoillaan, ennen kuin tyttö oli päässyt Haavistolla sijaitsevan omakotitalon pihaan turvaan ja soittamaan apua. Epäillyn miehen kerrotaan syyllistyneen vastaavanlaiseen tekoon samaa tyttöä kohtaan jo kerran aiemmin viime syksynä. Lisäksi on käynyt ilmi, että myös toinen nuori ylöjärveläisnainen on kokenut samantyyppistä ahdistelua viime syksynä Asemantiellä. Asiasta uutisoi Ylöjärven Uutiset.

Molemmissa ahdistelutapauksissa tekijä oli ollut liikkeellä mustalla maastopyörällä. Lauantaina 15.2. hän oli pukeutunut mustiin kenkiin, mustiin housuihin ja mustaan takkiin. Hän oli huppu päässään, ja myöhemmin hän oli vetänyt ruskean huivin kasvoilleen. Nuori mies on arviolta 17-18-vuotias, pitkähkö ja piirteiltään vaalea. Vinkkejä tekijästä voi antaa Nokian poliisille.

Lue lisää aiheesta:

    • Sampsa Simpanen

      Poliisi tavoitettavissa Nokialla puhelimitse ma-su klo 8-16 kun vastaaminen on työtehtävien puolesta mahdollista p. 0295 445 888.

      Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>