Uutiset

Nokialainen golffari voittoon maailmalla

Nokialainen golffari voittoon maailmalla

Nokialainen Sami Välimäki ylsi uransa ensimmäiseen golfin Euroopan kiertueen osakilpailuvoittoon eilen päättyneessä Oman Openissa. Helpolla voitto ei irronnut, sillä kisa ratkesi Välimäen eduksi vasta kolmannella uusintareiällä. Siinä nokialaisen hermo piti kuitenkin Etelä-Afrikan Brandon Stonea paremmin ja näin Välimäki kuittasi reilun 260 000 euron suuruisen palkintopotin. Voiton arvoa korostaa se, että 21-vuotias Nokia River Golfin pelaaja osallistui vasta kuudetta kertaa Europan kiertueen osakilpailuun.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>