Uutiset

Hakametsä Sport Campus -hanke kerää tietoa markkinavuoropuhelulla

today3.3.2020

share close

Tampereen Hakametsän alueelle suunnitellaan uudenlainen liikunnan ja urheilun keskittymä. Tavoitteena on saada Tampereelle monipuolinen toimintaympäristö liikunnalle, urheilulle ja asumiselle sekä liikuntaan liittyvälle koulutukselle ja liiketoiminnalle.

Hakametsä Sport Campus toteutetaan konsepti- ja toteutuskilpailulla. Kilpailua valmistelevalla markkinavuoropuhelulla selvitetään yritysten ja yhteisöjen valmiutta ja kiinnostusta osallistua urheilu- ja liikuntaliiketoimialan kehittämiseen. Markkinavuoropuhelun tavoitteena on koota liikunta- ja urheilualan toimijoiden, rakennuttajien, sijoittajien ja muiden kumppaneiden ideoita, vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia Sport Campuksen toteuttamiseksi sekä selvittää hankkeelle toimivin kilpailumuoto.

Finlaysonilla Työväenmuseo Werstaan Galleria Bertelissä järjestetään alueen kehittämisestä kiinnostuneille avoin tilaisuus 24.3.2020 klo 13-16. Tilaisuudessa esitellään Hakametsä Sport Campuksen visiota ja alueen kehittämisen kokonaisuutta.

Hakametsä Sport Campus on Tampereen kaupungin kehityshanke. Hakametsä Sport Campuksen visio on olla merkittävä koulutuksen, harjoittelun, tutkimuksen ja toimintojen yhdistelmä: liikunnan ja huippu-urheilun uusi keskus ja uuden liiketoiminnan innovaatio- ja kehitysympäristö. Hankkeeseen kuuluu sekä olevien rakennusten kunnostamista ja täydennysrakentamista. Kokonaisuudessaan Hakametsän alueelle tavoitellaan monipuolisia liikunnan ja urheilun olosuhteita, toimitiloja, liikuntaliiketoimintaa sekä asumista. Valmistuessaan kampus tarjoaa nykyaikaiset ja monipuoliset puitteet liikunnan harrastajille, urheiluseuroille ja -järjestöille sekä huippu-urheilijoille.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%