Uutiset

Paljujen Yö valtaa jälleen Toijalan Sataman ensi kesänä

today3.3.2020

share close

Akaan Seutu -lehti kertoo että kolmena edellisenä vuonna järjestetty kesätapahtuma Paljujen Yö valtaa Toijalan Sataman myös tänä vuonna. Tapahtuman alun perin kehittänyt Akaan Nuorkauppakamari ja jo viime vuonna vetovastuun ottanut Akaa Futsal solmivat uuden sopimuksen, jonka myötä Akaa Futsal jatkaa tapahtuman järjestäjänä myös vuonna 2020.

Tänä vuonna tapahtuma pidetään lauantaina 22. elokuuta, ja lipunmyynti tapahtumaan on jo käynnistynyt.

Akaa Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Saija Vuorinen on mielissään tapahtuman jatkuvuudesta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että Akaa Futsal järjestää Paljujen Yön jälleen. Viime vuoden tapahtuman järjestäminen sujui futsalporukalta erittäin mallikkaasti, joten meidän yhdistykselle tämä lopputulos on mieluisa. Paljujen Yö on ainutlaatuinen ja hieno tapahtuma, ja on tärkeää, että se saadaan järjestettyä. Myös se, että tapahtuma pysyy Akaassa, on hyvä asia, Vuorinen pohdiskeli tyytyväisenä.

Akaa Futsalin puolesta asiasta sopi hallituksen puheenjohtaja Tero Kivistö.

– Viime vuoden tapahtuma oli meille iso ponnistus, ja halusimme rauhassa miettiä, löytyykö meiltä resursseja lähteä tähän toista kertaa. Lopulta hyvä asiakaspalaute, virkeät yhteistyökumppanit ja tapahtuman positiivinen hulluus veivät voiton, ja tartumme taas innolla haasteeseen. Myös kaupunki on omalta osaltaan tietysti mukana mahdollistamassa tätä. Tulossa on huikea ilta Suomen suvessa, Kivistö hehkutti.

Historian neljäs Paljujen Yö elokuussa kokoaa Satamaan paitsi innokkaita paljuilijoita myös laulukansaa. Tapahtumassa järjestetään nimittäin viime vuoden tapaan huippusuosioon nousseet Paljukaraoken SM-kisat.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%