Uutiset

Paljujen Yö valtaa jälleen Toijalan Sataman ensi kesänä

Paljujen Yö valtaa jälleen Toijalan Sataman ensi kesänä

Akaan Seutu -lehti kertoo että kolmena edellisenä vuonna järjestetty kesätapahtuma Paljujen Yö valtaa Toijalan Sataman myös tänä vuonna. Tapahtuman alun perin kehittänyt Akaan Nuorkauppakamari ja jo viime vuonna vetovastuun ottanut Akaa Futsal solmivat uuden sopimuksen, jonka myötä Akaa Futsal jatkaa tapahtuman järjestäjänä myös vuonna 2020.

Tänä vuonna tapahtuma pidetään lauantaina 22. elokuuta, ja lipunmyynti tapahtumaan on jo käynnistynyt.

Akaa Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Saija Vuorinen on mielissään tapahtuman jatkuvuudesta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että Akaa Futsal järjestää Paljujen Yön jälleen. Viime vuoden tapahtuman järjestäminen sujui futsalporukalta erittäin mallikkaasti, joten meidän yhdistykselle tämä lopputulos on mieluisa. Paljujen Yö on ainutlaatuinen ja hieno tapahtuma, ja on tärkeää, että se saadaan järjestettyä. Myös se, että tapahtuma pysyy Akaassa, on hyvä asia, Vuorinen pohdiskeli tyytyväisenä.

Akaa Futsalin puolesta asiasta sopi hallituksen puheenjohtaja Tero Kivistö.

– Viime vuoden tapahtuma oli meille iso ponnistus, ja halusimme rauhassa miettiä, löytyykö meiltä resursseja lähteä tähän toista kertaa. Lopulta hyvä asiakaspalaute, virkeät yhteistyökumppanit ja tapahtuman positiivinen hulluus veivät voiton, ja tartumme taas innolla haasteeseen. Myös kaupunki on omalta osaltaan tietysti mukana mahdollistamassa tätä. Tulossa on huikea ilta Suomen suvessa, Kivistö hehkutti.

Historian neljäs Paljujen Yö elokuussa kokoaa Satamaan paitsi innokkaita paljuilijoita myös laulukansaa. Tapahtumassa järjestetään nimittäin viime vuoden tapaan huippusuosioon nousseet Paljukaraoken SM-kisat.

Lue lisää aiheesta:

  • Pirjo Airamaa

    Espoolainenkin tulisi jos mukana olis akaan oma poika JARKKO AHOLA laulamassa

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>