Uutiset

Rauniokirkon vuokrasopimukselle kymmenen vuoden jatko

Rauniokirkon vuokrasopimukselle kymmenen vuoden jatko

Pälkäneen seurakunta jatkaa rauniokirkon vuokrasopimusta kymmenellä vuodella, kertoo Sydän-Hämeen lehti. Vanhankirkon suojeluyhdistys maksaa kirkkorauniosta 120 euron vuosivuokraa.

Seurakunta saa käyttää rauniokirkkoa maksutta kirkollisiin tilaisuuksiin. Suojeluyhdistys voi järjestää rauniokirkolla tilaisuuksia. Lisäksi vuokralainen voi tehdä kunnossapito- ja korjaustoimia, kun niille on saatu museoviraston ja seurakunnan lupa.

Tulevana kesänä on tarkoitus jatkaa ikkunanpielien ja muurien korjausta. Olli Käenniemi aloitti työt jo viime kesänä. Lisäksi suojeluyhdistyksen tarkoituksena on kattaa asehuone. Pitkäaikaisena haaveena on saada päälle lasikatto, joka suojelisi rauniota ja mahdollistaisi erilaisten tapahtumien järjestämisen ympäri vuoden.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>